Inen Karateklubb ble stiftet i 2018 av sensei Tommy Olsen og Peter Grange. Første klubb har tilhold på Lindeberg i Oslo med Haugerud, Lindeberg, Furuset og Ellingsrudåsen i bydelen Alna som nedslagsfelt.
Inen karateklubb ønsker å tilby trening for alle aldersgrupper og med spesielt fokus på det tradisjonell, effektiv og sterk karate.
Peter Grange har det daglige administrative ansvaret for Inen Karateklubb.

Hovedinstruktør sensei Tommy Olsen 4.dan
Sensei Tommy begynte å trene wado ryu i Rana Karateklubb i 1986. Han har trent med WIKF grunnlegger sensei Susuki 8.dan Hanshi og grunnleggeren for WIKF Norge sensei Mihajlo Misic 7.dan. Sensei Tommy har en forkjærlighet for kihon og selvforsvarsdelen i karate. Han har instruert siden 1988. Han flyttet til Oslo i 1994 og har trent sammen med UIO karateklubb og fra 2013/14 hos karateklubben Hiryukan på Skøyen i Oslo. Gradert til shodan i 1994.

Instruktør Peter Grange 1.dan
Peter begynte med karate i 1979 hos sensei Ohgami i Gøteborg, Sverige. Senere flyttet Peter til Oslo og begynte å trene hos karateklubben Hiryukan i 2011. Peter har en sterk filosofi at karate er for alle og det skal være utfordrende, men også sosialt å ta del i kampfilosofien karate er fundert på. Peter graderte til shodan i 2017.

Instruktør Peter Løwenson 1.dan
Peter begynte å trene karate i 2010 og fikk en sterk fasinasjon for martial art/kamp filosofi som blant annet innbefatter karate. Peter har foruten karate studert Hapkido og har oppnådd 1.dan der i og Brazilian Jiu-jitsu. Peter begynte sin karate hos karateklubben Hiryukan hvor han også de senere årene har vært en viktig ressurs som instruktør. Peter graderte til shodan i 2015.