sentrum_kkSentrum Kobudokan Karateklubb tilbyr karatetrening for voksne i Bergen. Vi har meget erfarne instruktører, et godt sosialt miljø og byens beste treningslokaler for kampsport.

Vi har kun voksne medlemmer. Våre treninger passer både for mosjonister og for dem som vil satse på tradisjonell karate og konkurranser. En av våre instruktører, Cato Bruarøy (6. dan) er europamester i wado-karate, verdensmester i shito ryu-karate og flere ganger norgesmester i karate. Klubben har lang historie og ble etablert av velkjente Mihajlo Misic.

Treningene foregår i Bergen Kampsportsenter, like ved Danmarksplass. Vi har nyoppusset treningslokale med mattegulv og eget styrketreningsrom. Karate er en spennende, morsom og effektiv treningsform! Våre kurs er tilpasset voksne med en hektisk hverdag. Vi sørger for at du får fremgang. Kontakt oss for informasjon om nye kurs.

Cato Bruarøy, 6. Dan
Cato er fast instruktør i klubben vår siden januar 2007. Han er europamester i wado-karate (2006), verdensmester i shito ryu-karate (1999) og offisiell norgesmester i karate. Han er hovedinstruktør for karateorganisasjonen WIKF Norge og medlem i Teknisk Komite i Norges Kampsportforbund, Karateseksjonen. Cato har trent karate i 25 år og trener også Taiji og Taijiwuxigong.

Espen Nordal, 5. Dan
Espen har fullført og bestått alle tekniske graderinger i vår stilart. Han har trent karate i 22 år med hovedfokus på tradisjonell karate. Espen konkurrerer aktivt nasjonalt og internasjonalt med bla. 4. plass i kamp i to verdensmesterskap i wado-karate og to ganger finaleplass i kata i europamesterskap i wado-karate.

Cato Lothe, 3. dan
Har trent karate i 20 år. Har lang idrettserfaring, der han bl.a. er norgesmester i sykling.

Les mer om klubben på klubbens eget nettsted.