1. Hjem
  2. Midt-Norge
  3. Velkommen til Voss 2022

Velkommen til Voss 2022

11-13. mars blir det endelig ny samling på Voss! Besøk fra utlandet, svartbeltegraderinger og helt ny hall er rammene for en ny storsamling.

– Me gler oss! I fjor var det første året siden 1982 at vi ikke hadde vårsamlingen, så nå har vi gledet oss i to år, sier sensei Rune Joanesarson. Rune er hovedinstruktør for Voss Karateklubb og er gradert 6. dan svart belte.

Sensei Wicks kommer
Jon Wicks, hovedinstruktør for Wado International Karate-Do Federation, kommer til Voss og holder trening og svartbeltegradering. Mest sannsynlig får vi også besøk fra venner i WIKF Danmark, og karatevenner fra klubber flere steder i landet har sagt at de stiller.

WIKF Norges hovedinstruktør Cato Bruarøy (7. dan) og WIKF Norges president Kjell Jacobsen (7. dan) blir instruktører, i tillegg til sensei Wicks.

Felles middag
Lørdag kveld arrangerer Voss Karateklubb felles middag og sosialt arrangement. I løpet av helgen blir det muligheter for gradering til alle belter, og mest sannsynlig også konkurransetrening for dem som ønsker det.

– Voss Gymnas har fått helt ny idrettshall, og vi flytter treningen til Gymnaset. Også denne er i Voss sentrum så det er mulig å gå dit fra hotellene, forteller Rune.

Eventuelle Covid-19 tiltak fra myndighetene vil kunne sette grensene for antall påmeldte og hvordan treningen blir i løpet av helgen. Klikk her for mer detaljert informasjon og påmelding

Meny