hiryukan_kkKarateklubben Hiryukan i Oslo har egne lokaler i Hoffsveien på Skøyen. Klubben ble etablert som et spesialisert tilbud for voksne mosjonister i 2002. Voksne er fremdeles den viktigste målgruppen, men klubben har også egne kurs for ungdom, barn, foreldre og barn sammen og egne konkurransetrening.

I dag har Hiryukan en lang rekke dyktige instruktører, inkludert tidligere konkurranseutøvere på internasjonalt nivå fra Frankrike, Sverige og Norge. Karateklubben Hiryukan samarbeider med Karatesenteret på Skøyen, som også tilbyr trening i Qi Gong (Taijiwuxigong) og Taiji.

Karateklubben Hiryukan har en høy kvinneandel og et sosialt milø med månedlige arrangement og stor deltakelse på treningssamlinger. Grunnet den sentrale plasseringen, god trening og et meget godt miljø har en rekke voksne erfarne utøvere med bakgrunn fra andre karategrener og andre kampkunster valgt å trene i Hiryukan.

Hovedinstruktør er Cato Bruarøy (6. dan), som også tok initiativet til å starte klubben som et kurs for venner og arbeidskolleger innen finansbransjen.

Les mer om klubben på klubbens eget nettsted.